Denna blogg har jag skapat för att kunna dela med mig av mina intressen och min vardag. Jag gillar mycket med att pyssla, skapa, DIY och att vara kreativ. Till vardags jobbar jag som möbelsnickare, så är även kreativ i mitt arbete. Jag vet att det finns grymt många olika bloggar med just DIY-tema, men känner ändå att jag vill vara en del av detta. Det för att kunna dela med mig av tips och tricks, men även för att ha en egen sida där jag kan lufta mina tankar. För denna blogg kommer inte bara handla om pyssel och byggen. Det kommer även handla om andra intressen som jag har, samt att det även kommer dyka upp personliga inlägg om min vardag och mitt liv. Jag bor i en lite mindre stad så väl som att jag har en sommarstuga ute på landet där jag oftast tillbringar hela somrarna. 

Populära hobbys

Nu kanske det beror på vem man frågar, vad som är en populär hobby. Men det görs ju listor till höger och vänster kring en massa saker och jag har hittat en som säger sig lista de mest populära hobbies som är just nu. Kolla av själv och se vad du tycker. Själv ägnar jag mig i alla fall åt flera av de saker som finns med på den listan.

Läsa

Att slå sig ned med en god bok är något de flesta tycker om, oavsett var i världen man befinner sig och oavsett genre som man föredrar. 

Resa

Att resa och se nya platser, nya kulturer med mera, det är något många vill göra. En del reser så klart för sol och värme, och det är ju trevligt, men passa även på att upptäcka det land du åker till och det på alla sätt.

Fiske

Ser man tillbaka i tiden så har fiske historiskt sett varit viktigt för att överleva. Idag är det även en stor hobby för många. 

Hantverk

Att få utlopp för sin kreativitet är viktigt och det kan man få genom att välja att ägna sig åt hantverk.

Film och serier

Det är inte fel att hänga i soffan då och då. Eller starta en filmklubb och diskutera det man sett. 

Fågelskådning

Detta är en hobby som delas av otroligt många i världen idag. Att den kräver väldigt lite från utövaren är en stor anledning till varför så många provat på den till att börja med.

Samla

Idag kan man hitta personer som samlar på de mest underliga ting. Men oavsett vad det är finns det något väldigt tillfredsställande med en komplett samling, både i små och stora skalor.

Spel

Spel är idag den mest vinstdrivande underhållningsindustrin i världen. Det är allt från igaming, casino, e-sport med mera. Idag kan man hitta spel för alla olika smaker och preferenser. 

20 Sep 2020