Denna blogg har jag skapat för att kunna dela med mig av mina intressen och min vardag. Jag gillar mycket med att pyssla, skapa, DIY och att vara kreativ. Till vardags jobbar jag som möbelsnickare, så är även kreativ i mitt arbete. Jag vet att det finns grymt många olika bloggar med just DIY-tema, men känner ändå att jag vill vara en del av detta. Det för att kunna dela med mig av tips och tricks, men även för att ha en egen sida där jag kan lufta mina tankar. För denna blogg kommer inte bara handla om pyssel och byggen. Det kommer även handla om andra intressen som jag har, samt att det även kommer dyka upp personliga inlägg om min vardag och mitt liv. Jag bor i en lite mindre stad så väl som att jag har en sommarstuga ute på landet där jag oftast tillbringar hela somrarna. 

Lär dig dreja

En mycket trevlig hobby, det är drejning. Det är avkopplande samt att man kan ju tillverka en massa bra nyttoföremål. Det kan vara smart att kolla upp om det finns studiecirklar med kurser eller kvällskurser hos någon förening eller keramiker. Det för att du ska lära dig på ett bra sätt.

Sedan, kolla av blocket med mera, efter egen drejskiva att ha hemma. Du bör även satsa på en bra ugn för att kunna bränna det du skapar. Dock är det bra att köpa en sådan helt ny. 

22 Jun 2020