Sekretess & cookies

Cookie- & personuppgiftspolicy

Denna policy avser hur Dinomin Hobby org.nr. 800901-2033, samlar in, använder, delar och lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss och vill med den här policyn på ett transparent sätt visa hur vi hanterar dina uppgifter.

Vilken information samlar vi in och varför?

Vi samlar in information från dig för att kunna leverera en användarvänlig köpupplevelse i vår webbutik och för att kunna skicka dina beställningar. Den information som vi lagrar om dig är den du anger vid köp och kan redigeras under Mina sidor. Skulle informationen vara felaktig kan du enkelt rätta den själv. Vill du ta bort ditt användarkonto kan du även göra det under Mina sidor. Notera att information som krävs för att uppfylla köpavtal, garantier, returer och bokföringsunderlag inte kan raderas.

Tar du kontakt med vår oss kommer den informationen att lagras tills du själv begär att den raderas. Har du i samband med köp valt att prenumerera på våra e-postutskick kommer du motta information, nyheter och personliga rekommendationer tills du väljer att avsluta prenumerationen. Det gör du genom att kontakta oss.

För att ge dig en användbar, anpassad, modern och bra köpupplevelse använder vi oss av cookies. Dessa lagrar exempelvis produkter du lägger i varukorgen, motverkar bedrägeri när du betalar i kassan och sköter andra funktioner som är nödvändiga för att webbutiken ska gå att använda. Cookies lagrar även information för att visa anpassade produktrekommendationer på hemsidan och reklam hos Facebook och i Googles annonsnätverk. Cookies används också för att samla in statistik över hur vår hemsida används för att kunna utveckla den och göra den bättre.

Vill du inte använda någon cookie kan du i webbläsaren välja att inaktivera någon eller flera cookies. Notera att butiken kan sluta att fungera om du inaktiverar cookies. Du kan även efter att du besökt och handlat i vår webbutik radera sparade cookies, utan att köpet påverkas.

Säker lagring av dina personuppgifter

Att dina personuppgifter hanteras och lagras med största försiktighet är av största vikt för oss. Vi byter eller säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part. Din information lagras alltid krypterad. Vid de tillfällen dina uppgifter måste delas, som med betalnings- och transportleverantörer för att kunna leverera dina beställningar, görs detta med största försiktighet. Vi använder oss endast av betrodda aktörer som vi har avtal med för att dina uppgifter alltid ska vara skyddade enligt dataskyddslagen.

Du har, som tidigare nämnt, rätt till ett utdrag över den information vi har lagrad om dig och även rätt till rättelse av den. Under Mina sidor kan du logga in och se all information och även rätta den. Vill du ta bort dina uppgifter kan även det göras under Mina sidor.

Du har även rätt till dataportabilitet, att få din data sparad på en fil. Vill du ha en fil med all information om dig kontakta oss.

Om du tycker att någon hantering av dina personuppgifter inte går rätt till har du alltid rätt att invända mot den till vår kundtjänst. Har du klagomål på hur vi hanterar din data kontakta Datainspektionen.

Personuppgiftsansvarig

Dinomin Hobby org. 800901-2033, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår cookie- och personuppgiftspolicy. Har du några frågor? Kontakta oss på dinominhobby@outlook.com så svarar vi på dem. 

Policyn är uppdaterad 2018-05-24

 

Kontakt
dinominhobby@outlook.com
Dinomin Hobby
Åkerigatan 8
Borås
Org.nr: 800901-2033
Information
FACEBOOK
Betalningssätt


PayPal Acceptance Mark